сряда, 18 юни 2014 г.

Изгарящ въпрос: Ще продължи ли Елена без Деймън в сезон 6?




Както всички знаем, Деймън умря в края на пети сезон. Елена беше толкова съкрушена, че всички се чудим дали тя ще може да продължи живота си без Деймън. Сега ще прочетете няколко теории, които са доста интересни.
Тя се е предала и е продължила живота си: На Елена не ѝ е чуждо разбитото сърце. Тя е губила хора в миналото и се е научила да продължава въпреки това. Не, тя никога не е преживявала загуба като тази на Деймън, но Елена не е някой, който живее в миналото. Ние мислим, че има голям шанс Елена да продължи живота си въпреки смъртта на Деймън- не защото тя иска, а защото светът я е направил такъв човек. Това не значи, че загубата на Деймън няма да я промени. Как е възможно да не я? Ние просто мислим, че Елена няма да чака да стане чудо след месеци. Тя има твърде много хора в живота си, за които да я е грижа, че да прави това.
Тя живее в отричане: Дори тогава Елена може да бъде героят, който прави каквото му харесва. Загубата на любовта на нечий живот не е лесно нещо за преживяване. Друго състояние, в което вероятно можем да видим Елена в следващия сезон е по-екстремно и дълго състояние на отричане от това, което тя имаше за смъртта на Джеръми. Елена дори може да се държи на надеждата, че Деймън ще се върне. В края на краищата Елена помоли Деймън да намери начин да се върне при нея в сърцераздирателната сцена на сбогуване в края на пети сезон, а кога Деймън е отказвал нещо на Елена (освен ако не се отнася за нейната собствена безопасност)?!
Тя активно търси решение на ситуацията: Третата, най-интересна опция, е Елена не само да се надява, че има шанс Деймън да се върне, но и активно да се опитва да го намери. Тук говорим за сприятеляване с вещици, рискуване на живот и даване на кръвта на двойницата, за да може Деймън (о, да, и Бони) да се върне. Ние малко дълбаем тази идея, защото така Елена ще бъде по-активен герой от всякога. Макар че не можем да виним Елена, че не търси вратичката, създадена от бабата на Бони, за която тя не знае, че съществува.
Вие какво мислите? Ще продължи ли Елена без Деймън и ли ще се опита да го върне?
ПРЕВОДЪТ ПРИНАДЛЕЖИ НА САЙТА!!!